Home > Society > Men Flytta På Dig Dåro!

Men Flytta På Dig Dåro!

February 1st, 2020

It means: move out of my way

– Men vart kommer du ifrån? Egentligen?

– Jag är född på Södersjukhuset i Stockholm och det är min son också… på samma sjukhus.

– Min pappa var afrikan och min mamma är svenska och de träffades i Paris och det är anledningen till att jag pratar Franska.

– Talar du Franska?

– Mm, men vet du skillnaden mellan Stureby, Högdalen, Bagarmossen, Enskede Gård, Gamla Enskede, Skarpnäck, Dalen (som egentligen borde heta Sandsborg och inte Enskede Dalen. Varför då? Ligger mellan Blåsut och Skogskyrkogården på andra sidan om tunnelbanan… Riktningen är Farsta, det är gröna linjen) Tallkrogen, Gubbängen, Hökarängen och Östberga?

– Inte?
– Men flytta på dig dåro! Du menar flytta dig?
– Nej, jag säger flytta på dig dåro! Det är SoSo Perspective, flytta på dig. Fattar du va jag menar?
– Alltså, jag föddes och är uppväxt i SoSo för länge sen…

Incidentally this is post: 997 och vi närmar oss 1000 nu.

Categories: Society Tags:
Comments are closed.