Men Flytta På Dig Dåro!

It means: move out of my way

– Men vart kommer du ifrån? Egentligen?

– Jag är född på Södersjukhuset i Stockholm och det är min son också… på samma sjukhus.

– Min pappa var afrikan och min mamma är svenska och de träffades i Paris och det är anledningen till att jag pratar Franska.

– Talar du Franska?

– Mm, vet du skillnaden mellan Stureby, Högdalen, Bagarmossen, Enskede Gård, Gamla Enskede, Skarpnäck, Dalen (det borde heta Sandsborg och inte Enskede Dalen. Det ligger efter Blåsut och före Skogskyrkogården på andra sidan om tunnelbanan. Riktningen är Farsta, gröna linjen) Tallkrogen, Gubbängen, Hökarängen och Östberga?

– Inte? Men flytta på dig dåro (du menar flytta dig? Nej, jag säger flytta på dig dåro! Det är SoSo Perspective.)

– Jag föddes, är uppväxt i SoSo!

Incidentally this is post: 997 och vi närmar oss 1000 nu…