Home > Society > Tillbaka Igen (II) ?

Tillbaka Igen (II) ?

October 5th, 2017

Är det dem igen? Är det desamma som startade andra världskriget? Är det samma människor som tog min farfars liv? Om så hur är det möjligt?

Anti-demokrater? Motståndarna som tycker att våld är en politisk lösning? Alla anti-demokrater gillar ju det, våldet.

“Vapenträning”? Det hela är ju mycket imponerande men jag gjorde min “värnplikt” i 10 månader… då tjänade jag staten.

Det var inte för att få ett tillfälle att ta ett fotografi, inte för att tramsa omkring på gator och torg eller störa hederliga medborgare och/eller religiösa sådana.

Den enda och enkla anledningen var pliktkänsla. Varför? Därför jag uppfostrades så. Jag uppfostrades att älska mitt fosterland.

Jag tjänade staten mot min vilja. Vem är det som är patriot?

Jag och mina kamrater tjänstgjorde på nyårsafton och jag förde befäl då? Vi hade ett litet fyrverkeri och vi hade ansvar för kansernen då.

Ni? Är jävla pajasar. I 10 månader tjänade jag staten och era pajaserier imponerar inte på mig.

Ni skämmer ut Sverige, Moder Svea och Patria. Ni får oss att framstå som en pajasnation? Jag gillar inte det. Jag spenderade inte 10 månader i statens tjänst för att en grupp clowner ska skämma ut mig, mitt land, min nation och patria?

Jag ledde min grupp och jag löd mina befäl, jag lydde order. Det gjorde jag för patria.

Ni kan försöka att lura vilka ni vill. Jag är extremt stolt över att jag fick tjäna vår stat. Vad ni (era bidragshelveten) håller eller bidrar med är oklart? Jag har ingen aning om vad det är men snälla sluta med det omgående.

Regemente? S1. Signaltrupperna. “Utan samband ingen seger.” Jag har burit den riktiga uniformen och jag gjorde det med stolthet.

Nazism? Förstår ni ens vad det andra kriget handlade om? Förstår ni att er rätt, rättigheter och existens handlar om det? Det är ju patetiskt. Ni utnyttjar rättigheter som ni själva förnekar? Ni missbrukar samma “rättigheter” som de religiösa/fanatikerna?

Ni lever på bidrag från staten = medborgarna och ni kallar er själva för patrioter? Ni får ju gå omkring och säga “Hail Hilter” med normal samtalston på sjukpension hela dagarna i ditt hem men du får INTE vända dig mot staten, vara våldsam eller bryta mot någon av de många stiftade lagarna.

– Vad menar du? Jag menar att det är precis samma regler som gäller för alla andra. Varför är det så svårt att acceptera det? De gemensamma lagar och regler som vi har kommit fram till tillsammans. De vi har grundat vår civilisation på. De som de facto utgör demokratin.

Men har ni någonsin tjänat staten? Nej, det har ni ju inte gjort, ni är sorgliga. Är jag rädd för er? Nej, därför ni är patetiska pajasar. “Patrioter”? Ja, just det ni är för obildade för att ens förstå vad ordet betyder.

OK. Men sedan? Jag menar när våldsamheterna är över, efter det att ni har dödat alla som utgör problem? Hur ska ni transfomera/förvandla (de båda betyder “ändra” och “ändra” betyder “ordna” eller fixa som har sagt länge i storstaden.) “ert” Svedala till det bättre? Allt “dåligt” är utrotat. Det är nya friska tag. Vad är planen? Alla andra är utrotade? Det finns en plan eller hur?

Ska ni prata med bankerna då? Eller ska ni “döda” dem också? Globalt? Hur ser lösningen ut? Räcker det med alla bruna eller är det fler som måste dö för att lösa “problemen”?

Mm, av någon anledning så måste Israelerna dö också och de flesta av dem är inte bruna? Det är lite oklart varför men ju fler som dör ju bättre eller hur? Nazism är så fräsch. I princip så ska alla dö? Det verkar konstruktivt.

OK. När ni har dödat alla vars fel det är att Svedala inte utvecklas som vi vill? Vad är nästa steg? Ni ska lösa Sveas problem? Alla andra är döda? Men sluta tramsa och SNÄLLA gör det då! Lös Moder Sveas problem.

Men kan ni verkligen göra det? Jag känner stor tveksamhet.

Är du Nazi? Sluta med det eller så kanske du måste… göra som alla vi (jag) andra som vill leva i en demokrati. Respektera den och sluta missbruka den. Det gäller alla som gör det. Tanken har aldrig dykt upp att ni tycker att det är lite märkligt att alla de “andra” (extremisterna) inklusive de religösa resonerar på exakt samma sätt som ni?

“- Men vi har ju rätt!”. Jag glömde ju bort det såklart. Förlåt.

Men vi (demokraterna) har lagar och regler. Vi använder inte våld för att lösa våra konflikter nu för tiden. Därför att det är barbariskt.

Om ni bryter mot våra lagar? Det kommer att bli kostsamt för er alla och ni kommer att hamna på de statliga institutionerna. Det är enbart en tidsfråga. Ni blev slagna för länge sedan och erkände et totala nederlag? Varför vägrar ni att acceptera att anledningen till att ni förlorade då inte har förändrats? Överhuvudtaget.

Patria! Du säger till mig att du handlar som du gör därför att du älskar ditt land?

Categories: Society Tags:
Comments are closed.